ACTIVITATS CLASSE DE SISÉ "A"

dimarts, 26 de maig de 2015

Una setmana especial

Aquesta setmana ens han tornat les cartes del Censal. Per al divendres de la setmana que ve hem d'escriure les nostres cartes. Ens han fet uns sobres molt xulos!, alguns amb brillants!. El divendres en plàstica farem els sobres per a les cartes del C:P Censal. Les cartes son de les últimes, i per això Manolo hens ha dit que hem de fer unes cartes boniques.

La setmana passada va entrar un pardal a la nostra classe, al día següent ja no estava, després el vam vore en les escales.

Per al dijous tenim un examen de Castellà, el dimecres 3 tenim el de Matemàtiques, per a Anglés estem fem un treball de quan erem xicotets. Per al divendres tenim que fer un diàleg amb un xiquet d'un conte que estem llegint en castellà, el personatge es diu Bastian.

Ahir vam fer l'últim contacontes "caputxeta vermella" i ens van donar xuxes. Un altre detall és que els cartells que fem dels llibres que hem llegit són cada vegada més i millors.

 També, en anglés, ahir, ens va ocòrrer un misteri: a Daniel li va caure un barret d'inka... Quin misteri!!! D'on haurà caigut? Qui l'ha tirat? Ara plouen barrets? Si vos cau un barret damunt informeu-nos :)

Fa uns dies se'n va anar Jose :.( ens va montar una festa super xula!! Amb balls i actuacions (sobre tot van ballar els xics, perquè a les xiques ens donava vergonya). Ens va donar coca de tomaca i un altra de pernil dolç i formatge, per a beure coca cola i fanta. Va ser super xulo! Però el pitjor va ser l'acomiadament :.( Nosaltres l'enyorem un mogollò!

En Matemàtiques estem donant les coordenades, són molt importants! A buscar barquets! I una pregunteta: podrieu dir en els comentaris on es podien trobar les coordenades? En quins objectes?
En Socials estem donant història medieval, ens agradaria viure en castells! Però no hi haurien ordinadors.
En Cultura estem fent treballs, aquest ha sigut molt especial, perquè cadascú ha elegit el que volia treballar. Els temes són: famosos, plantes i animals, monuments, festes de pobles...
En Valencià estem donant les frases fetes, si sabeu alguna aviseu en els comentaris, i no oblideu ficar el significat.
Naturals mola molt!!!, estem donant la matèria i fem experiments.
En Música estem tocant instruments!! Per fí! :)
TOT ÉS MOLT INTERESANT!! Aquesta és l'última setmana que acabem a les 5, la setmana que ve acabarem a la 1.

 En els comentaris ens agradaria que ens donareu propostes per a millorar la classe i el bloc Adéu i gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada